Lupeni - sau Schylwolfsbach în germană,care se traduce Pârâul Lupului pe Jiu - este un municipiu din judeţul Hunedoara, având o populație de 31.642 locuitori. Este al doilea oraș ca mărime al Văii Jiului, fiind situat în partea de vest a depresiunii Petroşani, la o altitudine de circa 675–725 m față de nivelul mării şi o distanță de 18 km de Petroşani. Din anul 2003 Lupeniul are statut de municipiu.

miercuri, 23 martie 2016

CORNEL RESMERIȚĂ la final de mandat??? PSD pregătește un nou candidat la Primăria Lupeni!

   Dintre toate localitățile județului Hunedoara, municipiul Lupeni (unul dintre orașele Văii Jiului) se confruntă cu cele mai mari probleme, atât administrative, cât și financiare, din întreaga țară.
   Lipsa locurilor de muncă, proasta gestionare a banului public, interesele personale și de grup, lipsa de transparență decizională, precum și multe alte nereguli sesizate atât de presă, cât și de organele juridice ale statului, au adus localitatea în pragul falimentului. 
   Mai degrabă un oraș abandonat din pustiul Siberiei, decât un municipiu european, Lupeniul se zbate de ani buni în sărăcie și mizerie. Cu toate acestea, lupta pentru putere este una cât se poate de serioasă, între actuala administrație (care stăpânește aici de peste 16 ani) și opoziția locală, care se străduiește să pună capăt acestei stări de fapt dezastruoase.
   Până în acest moment știm cu exactitate numele a 7 candidați pentru fotoliul de primar al Lupeniului (5 propuși de partide politice și 2 independenți), însă nu avem nici o confirmare oficială a candidatului PSD. Și ne aflăm la o lună și jumătate distanță de startul campaniei electorale! 
   Se pare că pentru echipa roșie lucrurile nu stau deloc roz, iar surse din interiorul social-democraților, precum și din presa locală și județeană vorbesc despre UN SCANDAL IMENS și UN CANDIDAT NOU în locul actualului primar Cornel Resmeriță. 
(Revenim în curând cu informații suplimentare)

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu